Zihaen

10th april 2016

full28360976Zihaen – Schaduw van de Revenaunt boek 2

Auteur: Paul Horsman
Genre: Fantasy
Omvang: 320 pagina’s
Formaat: 14,8 x 21 cm
Prijs: 16,95

NuBestellen

 

 

De Schaduw van de Revenaunt is een nieuwe, epische fantasy-reeks in de stijl van Weis en Hickman. 

Hoe kwamen zijn ouders en broertjes om het leven? Waren het werkelijk ongelukken, of werden zij vermoord? Deze vraag moet de jonge Ghyll Hardingraud beantwoorden, voordat hij de troon van Rhidauna kan beklimmen.

Zijn zoektocht naar de waarheid voert hem en zijn Kompanen terug op een reis naar het verleden en langzaamaan ontrafelt hij een duister complot.

Eenmaal gekroond, moet de jonge Koning Ghyll nog de opdracht volbrengen die hem door zijn oom was opgelegd. De reis voert hem en zijn vrienden door onherbergzame landen en gevaarlijke moerassen naar de eindeloze steppen van Zihaen, op zoek naar de Stem uit het Westen. Maar hij is niet de enige. Zijn wraakzuchtige vijand achtervolgt hem, geholpen door ondode machten.

Dit tweede deel brengt de lezer nieuwe landschappen en volken uit de wereld van Rhidauna. Naarmate het gevaar groeit, neemt de spanning toe in een avontuur dat niet alle Kompanen zullen overleven.

…als Horsman zijn vorm weet te behouden, zou hij heel goed op weg kunnen zijn om een van de beste Nederlandse fantasyserieschrijvers van het moment te worden.

– Fantasyboeken.org over Schaduw van de Revenaunt, boek 1: Rhidauna

No Comments

Comments are closed.