Manuscripten

30th januari 2016

Manuscripten aanleveren

 

Zilverspoor is een uitgeverij met liefde voor boeken, auteurs en de lezer. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe verhalen. Verhalen waar wij in geloven, verhalen waarvan wij willen dat ze een publiek vinden. Verhalen die bijzonder zijn, net even anders. Verhalen van hoge kwaliteit.Dit heeft ons al de nodige successen opgeleverd. In 2015 hebben wij een mooie tweede plaats behaald met eervolle vermelding bij de Harland fantasy awards met onze titel ‘Gebroken geheugen’ van auteurs J. Sharpe en Jos Weijmer. Ook in 2014 scoorde wij een mooie toptien positie met ‘Drakenzieler: Spiegelgeest’ van Cocky van Dijk bij de Hebban fantasyawards en in 2015 heeft auteur Kim ten Tusscher meerdere nominaties voor Beste Fantasyboek in de wacht gesleept voor haar ‘Prooi’.

Ook zijn wij trots op gevestigde auteurs zoals Peter Schaap, Tais Teng, Bavo Dhooge en Guido Eekhaut, die ook de weg naar ons fonds hebben gevonden.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent, naar nieuwe manuscripten. Manuscripten die voldoen aan onze kwaliteitscriteria. Manuscripten die niet misstaan naast de bovengenoemde auteurs.

Heb je zo’n manuscript? Stuur het ons dan op. Per email of per post. Graag ontvangen wij bij het manuscript ook een synopsis van maximaal 2 A4’tjes. Voorzie je inzending van een begeleidende brief, waarin je behalve het manuscript, ook jezelf voorstelt en iets vertelt over je schrijfervaring.

Wij proberen alle manuscripten zo snel mogelijk te beoordelen en willen graag binnen zes maanden met een reactie over het manuscript komen. Mocht het een afwijzing zijn, proberen wij dit altijd kort toe te lichten.

Je kunt je synopsis en manuscript, samen met de informatie over jezelf, opsturen naar cocky@zilverspoor.com.

No Comments