Anton Wolvekamp

12 april 2016

862bfb5871-auteur_antonwolvekamp_webZilverspoor boeken:
Kinderen van Atlantis, boek 1: Lotgenoten
Kinderen van Atlantis, boek 2: Dwaallicht
Kinderen van Atlantis, boek 3: Erfgenaam
Monster
Draak

Website van Anton

Anton (1976) studeerde na de PABO enige tijd aan het conservatorium in Tilburg, waar hij musicals begon te schrijven. Van zijn hand zijn inmiddels bijna 20 musicals verschenen die worden uitgevoerd op vele scholen in binnen- en buitenland.

In 2008 voltooide Anton, wederom als tekstschrijver en componist een theatermusical en schreef vervolgens zijn eerste manuscript, getiteld ‘Vlucht uit Atlantis’.

Anton werkt momenteel op een basisschool in Rijen en was in 2010 mede-oprichter van Stichting TheaterRijk, de stichting voor musicaltheater uit Midden-Brabant. Als schrijver/bewerker/vertaler en als regisseur is hij medeverantwoordelijk voor de artistieke lijn en ontwikkeling binnen de stichting en geeft hij leiding aan diverse groepen.

In februari 2011 nam hij deel aan de workshop NU voor schrijvers en componisten in het M-Lab o.l.v. Koen van Dijk en Jeroen van Delft. Hij volgde daar lessen bij Dick van den Heuvel, Jeroen Sleyfer, Joop Stokkermans, Jurriaan van Dongen, André Breedland en Henny Vrienten.

Geen reacties