Uitgeverij Zilverbron

Zilverbron is een dochteronderneming van uitgeverij Zilverspoor en opgericht om nieuw Nederlands talent een kans te geven hun verhalen een publiek te laten vinden.

In het huidige klimaat is de kans vrijwel nihil om bij gerenommeerde uitgeverijen een plek te vinden. Veelal richten die zich op het uitbrengen van vertaald werk. Hierdoor worden debutanten bijna gedwongen om bij een p.o.d.-uitgeverij aan te kloppen of om het moeilijke traject van selfpublishing in te gaan. Hierdoor komen boeken met veel potentie niet of weinig onder de aandacht van de lezer.

Specifiek hiervoor is Zilverbron opgericht. Zodat boeken van getalenteerde debutanten en auteurs wél het publiek kunnen bereiken dat ze verdienen.

Hierbij worden de auteurs bij elke stap van het proces ondersteund door professionele redacteuren en vormgevers, die niet alleen de redactie, vormgeving en promotie verzorgen voor Zilverbron, maar ook voor Zilverspoor.

‘Samen staan we sterk!’ Dat is erg van toepassing op Uitgeverij Zilverbron. Door veel samen te doen en door positief te denken, kan het beste uit ieder naar boven worden gehaald. Niet voor niets wordt er steevast door auteurs en medewerkers gesproken over ’onze Zilverfamilie’.