Krista van der Hulst

9 april 2016

a691664ca3-auteur_kristavanderhulstZilverspoor boek:
Dwaze Dates of Echte Liefde
Kiezen of daten

Media:
Website van Krista
Krista op Facebook
Krista op Twitter

OVER KRISTA

Ik ben Krista van der Hulst, geboren in 1981 in Obdam. Ik woon met mijn vriend, zoon, hond en kat in Zeist. Op dit moment werk ik als Coördinator Huisvesting bij een zorginstelling voor begeleid wonen.

Van kleins af aan is schrijven al mijn grote hobby geweest. Op de basisschool maakte ik kleine verslagen van de vakanties in Frankrijk met mijn ouders en schreef ik stukjes voor de schoolkrant.
Vooral op de middelbare school sloeg mijn fantasie op hol en schreef ik allerlei soorten verhalen; comedy, thriller, horror, avontuur en combinaties daarvan.
Daarna werd mijn leven gevuld met mijn studies (Bouwkunde en Beleid, Communicatie en Organisatie), diverse bijbaantjes en mijn andere passie dansen en raakte het schrijven op de achtergrond.

Ongeveer twee jaar terug besloot ik weer te gaan schrijven en het ook serieus aan te pakken. Een aantal korte verhalen van mij zijn inmiddels gepubliceerd, waaronder het verhaal ‘Niets is wat het lijkt’ in de bundel Schrikkelbruid van uitgeverij PAMAC. Verder schrijf ik een vaste driemaandelijkse column. Ik vind het leuk om me in diverse genres te ontwikkelen. Wat dat betreft streef ik een veelzijdigheid en afwisseling na in mijn schrijfwerk die ik ook graag heb in de rest van mijn leven.

Met de chicklit ‘Dwaze dates of echte liefde’ komt mijn droom van het publiceren van een boek uit. In de zomer van 2012 zette ik twee hoofdstukken van mijn toen half afgeschreven manuscript ‘Van voor af aan’ op het crowdfunding platform tenpages.com, waarna ik in drie maanden tijd 2000 aandelen verkocht.

OVER DWAZE DATES OF ECHTE LIEFDE

Het boek gaat over de 28-jarige Lieke die een nieuwe start maakt na een verbroken relatie. Haar vriendinnen Andrea en Natasha proberen haar daarmee te helpen. Gedrieën stappen ze middenin de soms hilarische wereld van versieren en versierd worden. In deze wereld vol daten, mannen en seks moet Lieke hard werken om haar ideale man te vinden.
Ondertussen worstelt ze met haar positie op haar werk. Ze krijgt de kans van haar leven, maar die kan ze pas waar maken als ze onder ogen ziet wat ze mist. De positie in haar waterpolo team staat onder druk evenals de relatie met haar ouders. Gelukkig staat haar zus Judith altijd voor haar klaar en wie weet kan ze eindelijk ook iets voor haar betekenen.
Lieke gaat een zoektocht aan naar antwoorden die allesbepalend zijn. Wat wil ze precies in haar leven? En in de liefde?

 

 

Geen reacties