De Kettingen van Amarath

territoria_kaft_nieuw_frontTerritoria 1 – De kettingen van Amarath

Auteur: J. Sharpe
Genre: Fantasy/thriller
Omvang: 320 pagina’s
Formaat: 13,5 x 21 cm
Prijs: 18,95

NuBestellen

 

 

Territoria is een duister tweeluik in de stijl van `De Scherpschutter` en `De Talisman`.
Een spannende rollercoaster over gewone mensen in buitengewone situaties.

Net als de jonge agente Cindy de dood van haar familie een beetje verwerkt heeft, belt iemand haar om te zeggen dat hij haar zusje in zijn macht heeft. Dit is het begin van een bizarre reeks gebeurtenissen waarbij mysterieuze figuren Cindy naar het leven staan.
Uiteindelijk blijkt dat er achter deze wereld nog een heel andere wereld verscholen gaat. De wereld van Territoria, waar de strijd tussen goed en kwaad al gestreden is en het kwaad heeft overwonnen.
Noodgedwongen sluit Cindy zich aan bij een kleine en kleurrijke groep lieden die hopen dat Cindy de voorspelde verlosser is welke hen zal bevrijden. Cindy op haar beurt wil maar één ding: haar zusje vinden en dan zorgen dat ze aan de nachtmerrie ontsnapt waarin ze terecht gekomen is.
Naarmate de leden van de groep stuk voor stuk het onderspit delven, lijkt de profetie steeds dubbelzinniger te worden. De vijand stelt Cindy voor een keus: het leven van haar zusje in ruil voor de kettingen die hen almachtig zullen maken.
Cindy ontdekt dat niets is wat het lijkt in Territoria. In een wereld verstikt door duisternis kan je beste vriend al snel je grootste vijand blijken.

“Het is knap, het is mooi en het is goed! De schrijver is ruim over de hoge lat gesprongen. Dit moet je echt lezen als Kingfan!”Stephen King Fanclub Nederland