Prooi

full34417443

Prooi – Jager en Prooi deel 2

Auteur: Kim ten Tusscher
Genre: Fantasy
Omvang: 504 pagina’s
Formaat: 13,5 x 21 cm
Prijs: € 24.95
ISBN 978 94 630 8008 8

NuBestellen

 

 

Met het tweeluik Jager & Prooi keert Kim ten Tusscher terug naar de wereld van Lilith, maar dan decennia voor de machtige drakenwisselaar wordt geboren.

GOED OVERWINT ALTIJD KWAAD.

MAAR WAT ALS ALLES WAT GOED LIJKT EEN ILLUSIE IS?

Nu Meaghuns geheim is uitgekomen, kan hij niet meer terugkeren naar het leven dat hij had. Op de vlucht voor zijn broer Cighal en pontifex Kaban, de raadsheer van zijn moeder, wordt hij gedwongen om na te denken over zijn plek in de strijd tussen de Goden. Maar heeft hij wel een keuze of is hij uiteindelijk niet meer dan een pion in het spel?

Ondertussen is Margal op zoek naar Liis en de antwoorden die de voortvluchtige vrouw haar kan geven. Wanneer de nachtmerrie alsmaar erger wordt, moeten beide vrouwen hun kijk op de wereld herzien.

Komen de nieuwe inzichten nog op tijd of zal Meaghun iedereen die hij liefheeft meesleuren in zijn val?

Met Jager en Prooi weet Kim opnieuw een verhaal te spinnen, waarin mensen verschillend reageren op dezelfde gebeurtenissen. Morele keuzes, afkomst en overtuiging zetten vrienden, familie en volkeren tegenover elkaar. Terwijl het wel en wee van de personages aan je oog voorbij trekt, kun je als lezer niet anders dan je afvragen “wat zou ik doen, in een dergelijke situatie?”

Over de auteur:

Na haar debuut Hydrhaga vergaarde Kim een grote schare fans met de Lilith-trilogie, bestaande uit Gebonden in Duister, Verbroken in Schemer en Geboren in Licht.

In haar boeken bestaat geen goed en kwaad, ieder personage heeft invoelbare motieven om zijn of haar doelen te bereiken.

Twee boeken van Kim zijn in het Engels vertaald.