Jeremy Jago 4

0df5201e101cd539e902f76e8143bc9207f1dcb9Jeremy Jago 4 – De erfenis van Lotus

Auteur: Melissa Skaye
Genre: Young Adult – Fantasy
Formaat: 13,5 x 21 cm
Prijs: 19,95

NuBestellen

 

 

In dit vierde en laatste deel van de reeks, komt Jeremy oog in oog te staan met zijn grootste vijand. Dat niet alleen, hij zal er eindelijk achterkomen wie de verrader met de witte straal is. Wie er verantwoordelijk is voor de dood van zijn moeder Mary en de reden waarom hij twaalf jaar in een opvanghuis heeft gewoond, ver weg van Magistraal en zijn dierbaren.

Voor het zover is moet Jeremy eerst met gevaar voor eigen leven op zoek naar het vierde object van de Macht van Vijf. Hij weet dat hij onder water moet, maar hoe kan hij ademhalen? Het antwoord ligt bij Meta Prudent, de vrouw die hij haat en die het hem dan ook niet gemakkelijker maakt.

Zoals altijd krijgt hij hulp van zijn vrienden Semi, Cherry en Nikita, en ook van zijn vader Jerry en zijn oude vriend Mateo. Toch zal hij de grootste beproeving van zijn leven alleen moeten doorstaan.

Reacties op de Jeremy Jago serie:

“Met een magische pen, een flinke dosis spanning en een vleugje humor verwelkomt Melissa Skaye je in de wonderlijke wereld van Magistraal. Jeremy vertedert en fascineert van de eerste tot de laatste pagina en dat vier boeken lang!”- Patrice van Trigt, Leesclub De Perfecte Buren

“Boordevol spanning en magische elementen!” – Banger Sisters

“Voor zowel jeugdige lezers als volwassenen die van fantasy houden!”- Magic Tales

Biografie:

Melissa Skaye (1972) is auteur van de fantasyreeks Jeremy Jago en van de VT-thrillerreeks: Virtuele tango, Verboden tranen en Verleden tijd. Deel 4 in de reeks verschijnt in 2017, net als haar thriller In onschuld. In diverse bundels, waaronder Quillerz 1, Quillerz 2, Onverwacht, Overgave en Screenshot heeft zij korte thrillerverhalen gepubliceerd. Melissa woont samen met haar man en twee kinderen in Hoorn.