Kristallen hart

52c81d42e89208b6c1100005d6c0366a10d0d528Drakenijs, deel 1, Kristallen hart

Auteur: Cocky van Dijk
Genre: Fantasy
Formaat: 13,5 x 21 cm
Prijs: 19,95

NuBestellen

 

 

Isa, de Hoeder van het Zielenhof, is ten einde raad. Nu een groep IJsDraken zich heeft afgesplitst van de Drakenburcht, is het in stand houden van het ijs, waarin mensen die aan het eind van hun levensdagen zijn worden ingevroren, een probleem geworden. Isa ziet letterlijk het hof in elkaar storten. De groep Draken weigert echter te hulp te schieten.

De Aos Si´ hebben het kind van Borak en Nora gewisseld met een van hunzelf. Borak en Nora besluiten het kind, ondanks hun verdriet, op te nemen in het gezin om de wraak van het Andervolk te voorkomen. Het kind groeit op zonder weet van zijn anderszijn. Tot hij wordt opgeroepen door zijn eigen ras…

Fenna gaat op studie bij de IJsDrakenburcht. Vanaf het moment dat ze voet zet in dit ijzige land voelt ze instinctmatig dat er iets niet klopt. Een oud kwaad roert zich…

Dit is een geheel nieuw avontuur in de wereld van de Drakenzielers dat zonder kennis van voorgaande delen te lezen is.