Syndroom

syndroom-voorkant-paperback  Syndroom

Auteur: J. Sharpe
Genre: Suspense
Formaat: 13,5 x 21 cm
Prijs: 19,95

Van de Stephen King fanclub: Dit boek hoort zeker thuis op niveau geweldig! Het verhaal werkt als een zuignap: het zuigt je naar binnen en je moet gewoon doorlezen. Dit boek ga ik zeker nog een keer lezen: ik voel me echt mindfucked! Ik geef ‘m niet vaak, maar hij is verdiend: een 10! 

Van Thrillerlezers!: Deze kerel is zo ontzettend goed! Een van de beste boeken die ik dit jaar las.

NuBestellenbolcomknop4_zps647d2c34


HIJ IS OVERAL…

Wat begint als een spelletje, mondt uit in een verschrikking.
Al snel wordt het duidelijk.
Iemand zit achter ze aan.
En hij komt niet uit deze wereld.

HIJ IS OVERAL…
Als de zus van Peter verdwijnt, kan niemand zich haar herinneren.
Alleen hij weet nog van haar bestaan.

HIJ IS OVERAL…
Hoe vind je iemand die volgens anderen niet bestaat?

 

Van The Bookbabe: Het ene hoofdstuk is nog ongrijpbaarder dan het andere. De stijl van het verhaal is een mooie kruising tussen Stephen King, Dean Koontz en Neil Gaiman; Spannend met een flinke dosis lekker gek!

Samenlezenisleuker: Hou je van thriller, horror, fantasy? Pak dan dit boek op. Briljanter gemixt dan dit krijg je het niet!

NuBestellenbolcomknop4_zps647d2c34

Na een ongeluk ligt Peters moeder in een coma en is zijn vader niet meer de man die hij vroeger was. Hierdoor is Peter genoodzaakt te stoppen met school, te gaan werken en de verzorging van zijn zusje op zich te nemen. Als hij haar op een dag ophaalt uit school en ze naar een winkelcentrum rijden, gebeurt het ondenkbare. Ze worden achtervolgd. En de achtervolger is niet van deze wereld…

Als ze even later een kledingwinkel binnenstappen, overtuigt Peter zichzelf ervan dat de achtervolging een hallucinatie was. Maar als zijn zusje het pashokje in verdwijnt en er niet meer uitkomt, wordt hem al snel duidelijk dat er iets vreselijk mis is. Zeker als niemand zich haar nog kan herinneren. Zelfs zijn vader beweert geen dochter te hebben. Het is alsof ze nooit heeft bestaan…

NuBestellenbolcomknop4_zps647d2c34

mg_4150J. Sharpe – pseudoniem van Joris van Leeuwen (1986) – heeft verschillende mysterieuze thrillers en fantasy boeken geschreven, alsmede meerdere korte spannende verhalen.

Zijn werk wordt regelmatig vergeleken met de werken van auteurs zoals o.a Stephen King, Dean Koontz en Peter Straub.

Hij begon met schrijven toen hij acht jaar was. Hij woonde twee jaar op het Portugese eiland Madeira en was een fanatieke lezer. Al snel was hij echter door zijn Nederlandse leesvoer heen en besloot hij zelf te gaan schrijven.
Naast schrijven is Joris jarenlang banketbakker geweest en heeft hij in binnen en buitenland voor verschillende bakkerijen gewerkt. Momenteel is hij, naast schrijver, tevens rijinstructeur en muzikant.

Hij staat erom bekend verschillende genres met elkaar te mixen. Zijn thrillers bevatten vaak zowel horror, sci-fi of fantasy elementen.

In 2011 was hij jurylid voor The Pure Thrillers Award.

Sinds 2014 is J.Sharpe lid van het GNM (Genootschap van Nederlandstalige misdaadauteurs)

Zijn boek Gebroken geheugen was genomineerd voor de Harland Awards Romanprijs 2016, voor het beste boek van het afgelopen jaar, waar het naast de nominatie tevens een eervolle vermelding kreeg voor buitengewone originaliteit. Eden was genomineerd voor een Bastaard Fantasy Award.

Zie ook: www.jsharpebooks.com