Broken in Twilight

9320b5bc0a72395726f3ffb2356176e5c59f7e11

The Lilith trilogy 2

Auteur: Kim ten Tusscher
Genre: Fantasy
Formaat: 13,5 x 21 cm
Prijs: 24,95

NuBestellen

Kim ten Tusscher vergaarde een grote schare fans met de Lilith trilogie en Jager & Prooi. Om ook haar Engelstalige lezers tegemoet te komen, is nu een deel van haar oeuvre vertaald verkrijgbaar.

The successful Lilith trilogy describes the fate of Lilith.

When the dragon shape shifter flees from her cruel master, her situation goes from bad to worse. Torn between two sorcerers and caught up in a fight that threatens the whole world, Lilith has to find her own path or die.

THERE IS ALWAYS A CHOICE… THE CHOICE BETWEEN LIFE AND DEATH

Broken in Twilight describes the ongoing adventures of Lilith and the other main characters of “Bound in Darkness”. We follow Kasimirh on his crusade, while Ferhdessar tries to gather allies against the prophet. Meanwhile Lilith is on the run from the two servants Kasimirh has sent after her. The story develops at a growing pace, while all those involved are heading towards a bloodshed. During the siege of Merzia no one will remain unharmed.

“Again this part is fast-paced written and is captivating from beginning to end! (…) The author knows how to delude the reader because nobody appears to be who he is. Without a doubt the end is surprising, this tastes like more!”

“The tension and threat is sensible on every page (…) ten Tusscher has written a wonderful continuation which poses enough questions for the last part.”

“The story is well written and the magic and religious struggle are interwoven intelligently (…) It is not quite clear who is ‘good’ and who is ‘evil’. In this respect it can develop in all directions.”

Sinds Lilith – een machtige drakenwisselaar – de rol als profeet van Jakob accepteerde, is de vrede tussen Merzia en Naftalia hersteld. Hoe fragiel die vrede is, blijkt wanneer de erfgenaam van de troon terugkeert naar Nadesj. De jonge koning wil de Jakobanen voorgoed uit zijn rijk verdrijven. Om haar volgelingen te beschermen, moet Lilith worden wat ze altijd heeft gevreesd.

Landvoogd Kiril moet door de terugkeer van de koning een stap terug doen. Hij ziet met lede ogen aan hoe de jongen het land meesleurt in een bloederige strijd, maar door zijn eed aan Merzia en het koningshuis kan hij niet anders dan het zwaard weer oppakken. Pas als het bijna te laat is, beseft hij dat hij is gebruikt in een duister spel.

Ook het afgelegen woestijndorp waar Nighram woont blijft niet ongemoeid. Als ze moet vluchten voor de gevolgen van de oorlog kan alleen het geheim dat zij met zich meedraagt haar en haar ouders redden. Daarmee verandert niet alleen haar leven, maar dat van iedereen die betrokken is bij de strijd.