Kim Houtkamp

Al vanaf het moment dat ze leerde lezen en schrijven, is Kim gefascineerd door verhalen, in alle vormen. Haar grootste hobby is lezen. Geen enkel boek is veilig. Daarnaast lijdt ze aan een tv-verslaving, houdt ze van streamen, gamen, Dungeons & Dragons spelen met vrienden en is een avondje naar de bioscoop haar favoriete uitstapje. het kon ook niet anders dan dat haar vele schrijven in een boek zou eindigen.

Spiegelkinderen

De onopvallende Melissa is best tevreden met haar leven als leerling van de middelbare school. Op een dag stapt haar stoere tweelingzus op haar af. Debbie heeft een plan. ’s Nachts het kerkhof op sluipen om een standbeeld te gaan bekijken dat magisch zou zijn. Mede dankzij het enthousiasme van de knappe Kevin, gaat Melissa met hen mee.
Samen met hun vrienden gaan ze die nacht naar de oude kerk van Gemert om hun plannetje uit te voeren. De schok is groot wanneer het standbeeld inderdaad magisch blijkt te zijn. In een flits verdwijnt het nachtelijke kerkhof en maakt plaats voor een zonovergoten grasveld. Wat ze niet weten is dat hun komst opgemerkt is en absoluut niet gewaardeerd wordt.
Tijdens hun queeste om thuis te komen, ontdekt het vijftal een bijzondere wereld vol magie en fantasy wezens. Ze maken nieuwe vrienden, maar evenveel vijanden en ontdekken dat hun aanwezigheid meer teweeg brengt dan ze kunnen bevatten.