Leesrapport

Heb je je manuscript afgerond, maar ben je nog niet helemaal zeker van je zaak?

Nog niet zeker genoeg om de volgende stap te zetten? Of misschien heb je het idee dat er iets niet klopt, maar kun je er je vinger niet precies op leggen? Wil je de mening van de uitgever/redacteur van Zilverspoor weten?

De redacteur/uitgever leest het gehele manuscript en geeft de zwakke plekken aan. Met de opmerkingen, tips en tricks die daaruit voortvloeien, heb jij straks de sleutel in handen om jouw manuscript beter te maken en een niveau hoger te tillen. (Let op: dit is geen redactie.)

Het rapport zal minimaal vijf A4-tjes bevatten met punten waar jij mee aan de slag kunt. Er zal gelet worden op o.a. verhaalstijl, vertelling, spanningsboog, plot, karakters enz.

Wellicht heb je zelf ook vragen over dingen waar je niet zeker over bent of waarvan je wilt dat er extra op gelet gaat worden. Je mag maximaal zes vragen stellen.

Maak een afspraak voor jouw leesrapport door een mailtje te sturen naar¬†cocky@zilverspoor.com. Schrijf in het onderwerp van de mail: ‘leesrapportaanvraag’. Graag het manuscript en de vragen meesturen. Cocky neemt dan contact met je op om het leesrapport in te plannen.

Prijs: 7,95 euro per 1000 woorden (incl. BTW)