Paola Di Lello

Paola Di Lello is in 1993 in Eindhoven geboren. In haar jeugd reisde ze veel met haar ouders, die vanwege hun werk als traditionele muzikale circusclowns voornamelijk door Scandinavië en Frankrijk trokken. Uiteindelijk heeft ze de middelbare school in haar geboortestad afgemaakt en is ze gaan studeren aan de Fontys Dansacademie in Tilburg.

Verhalen zijn haar passie, en spelen al sinds zeer jonge leeftijd een grote rol in haar leven. Schrijfster worden is haar grootste droom die met ‘Achter de muur’ waarheid wordt.

Achter de muur

Glenner Reding is een eenzaam en bitter figuur, wiens extreme impulsiviteit hem nogal wat problemen oplevert. Onverwachts wordt hij afgevoerd naar de zwaarbewaakte grens van het land waar de mensheid leeft. Daarachter bevindt zich een levensgevaarlijk en onbewoond gebied waaruit slechts weinigen ooit nog terugkeren: de Woestenij. Hij met een verkenningseenheid de grens over zal worden gestuurd.

Hoe meer leden van zijn Eenheid sterven, hoe meer hij met zichzelf geconfronteerd wordt. Langzaam ontdekt hij de geheimen over zichzelf. Sommige van die geheimen leiden echter tot vreemde en onverwachte wegen. Zal hij de Woestenij wetem te overleven?

Glenner ontpopt zich tot iemand die hij nooit verwacht had, en nooit dacht te willen zijn.