Patricia Bonilla

Patricia Bonilla (1987) schrijft wat ze droomt. De beelden in haar hoofd en muziek inspireren haar om verhalen op papier te zetten.

Naast schrijven leest ze vanzelfsprekend ook graag. Ze heeft zich onder andere ingezet voor de boekensite Storyhunters en is nu volop bezig met de website Nine Sisters.

Verslaving is de tweede roman van haar hand die gepubliceerd is.

Verslaving

Jesmee heeft bovennatuurlijke krachten, die recht tegenover elkaar staan. Ze gebruikt deze krachten dagelijks, maar niet zonder daarvoor een prijs te betalen. Toch kan ze er geen afscheid van nemen.
Al snel wordt ze meegesleurd in een voor haar onbekende, mythische wereld waarin ze continu op de grens staat tussen Goed en Kwaad. Beide partijen vechten om haar bovennatuurlijke krachten.
Jesmee raakt verstrikt in de hele situatie. Voor wie zal ze zich gaan inzetten? Wat moet ze doen? Met wie moet ze omgaan en wat is het beste voor haar eigen veiligheid en gezondheid?
Ondanks haar verwarring wordt al snel duidelijk dat Jesmee sterker en wellicht gevaarlijker is dan iedereen ooit had verwacht.
Jesmee heeft namelijk niet zomaar een gave… Voor haar is het een verslaving!

Overdosis

In dit spannende vervolg op Verslaving worden de grenzen van Liam en de anderen verlegd.

De Heksenjagers openen een jacht op hen en de oorlog tussen Goed en Kwaad kan ieder moment uitbreken. Maar dat zijn niet eens Liams grootste zorgen…
Er loert een enorm gevaar en het lijkt alsof hij de enige is die dat kan tegenhouden.

“Er zijn maar weinig goede fantasyboeken van Nederlandse bodem, maar met Verslaving slaat Patricia de spijker op z’n kop.”
– Provinciaalse Zeeuwse Courant.

“Verslaving is een boek dat je snel in z’n greep houdt. (…) De keuze voor de wezens vind ik erg sterk en het verhaal was zeer vermakelijk. Patricia laat duidelijk zien dat ze niet bang is om de harde waarheid te schrijven.”
– zonenmaan.net