DE PAROUSIAAN

full30398609

DE PAROUSIAAN

Auteur: Hans Willink
Genre: Thriller
Omvang: 296 pagina’s
Formaat: 14,8 x 21 cm
Prijs: 18,95

NuBestellen

 

 

Als de wereldberoemde televisiejournalist Milt Keynes op zijn vijfenvijftigste met pensioen gaat, vestigt hij zich met zijn vrouw Agnes in Florence. In plaats van rust te vinden, komt hij terecht in een machtsspel met als inzet een eeuwenoud geheim.
Diverse Italiaanse en buitenlandse geheime diensten zijn op zoek naar een man, die Milt in gedachte Il Docente noemt en met wie hij regelmatig afspreekt. Niet wetend dat juist deze man inzet is van de geheimhouding, waar kerkelijke instanties en oude Florentijnse adel alles voor over hebben.
Als Milt wordt geconfronteerd met dreigbrieven, gaat hij op onderzoek uit; tegen een steeds hoger wordende prijs. Wordt Il Docente zijn dood, of juist zijn redding?
Een thriller met inhoud en een boodschap tegen de kleurrijke achtergrond van Florence, bevolkt met even kleurrijke personages.

Hans Willink is schrijver-fotograaf of omgekeerd. Hij werkt als columnist en journalist voor diverse media en is coauteur van de officiële biografie van darter Raymond van Barneveld. Als fotograaf won hij diverse prijzen en eervolle vermeldingen; zijn drie exposities waren zeer succesvol. De mysterieuze thriller ‘De Parousiaan’ is zijn debuut als auteur van fictie.