Het Geheim v/d Passage

full30398519

Jeremy Jago 1 – Het geheim van de passage

Auteur: Melissa Skaye
Genre: Young adult/fantasy
Omvang: 282 pagina’s
Formaat: 14,8 x 21 cm
Prijs: 17,95
NuBestellen

 

 

Jeremy Jago lijkt een doorsnee weesjongen. Over zichzelf weet hij slechts zijn geboortedatum. Het enige bijzondere aan hem is het feit dat zijn rechterhand zes vingers telt, iets waarmee hij regelmatig gepest wordt.

Tijdens een mysterieuze storm belandt Jeremy op een van de buitenwereld afgesloten eiland, samen met zijn vrienden Semi en Cherry. Hier blijkt zijn geboortedorp te liggen, waar magie een alledaags iets is.

Helaas zijn niet alle wezens op het eiland goedaardig. Al snel blijken personen dicht bij Jeremy de kant van de rancuneuze en levensgevaarlijke heks gekozen te hebben, die zijn moeder heeft vermoord. Deze heeft haar zinnen gezet op de kennis die Jeremy van zijn moeder meegekregen heeft: het geheim van de Passage.

‘Dit verhaal is zowel geschikt voor jeugdige lezers als volwassenen die van fantasy houden. Al met al is Het geheim van de Passage een vlot geschreven boek dat de juiste elementen bevat om het tot een succes te maken.’  – – Magic Tales