Sleutels van Chaos

full32327186

Sleutels van Chaos

Auteur: Hati Bell
Genre: Fantasy
Omvang: 350 pagina’s
Formaat: 13,5 x 21 cm
Prijs: 18,95

NuBestellen

 

 

Sieb, de snelste dief van Tara, had het prima voor elkaar, totdat ze uit haar huis werd gezet door haar rivaal en haar beste vriend geronseld werd voor het leger. Sindsdien zit alles haar tegen.Wanneer ze op een dag ontvoerd wordt door een groep mysterieuze vreemdelingen begint haar leven pas echt gevaar te lopen.

Ceara heeft haar leven doorgebracht in een prachtige vallei die tevens haar gevangenis was. Getraind door een legendarische krijger vloeit de magie rijkelijk door haar lichaam.Wanneer op een dag de barrière van haar thuis wordt doorbroken trekt ze de wijde wereld in op zoek naar de krijger die de sleutel vormt tot haar schimmige verleden.Ze belandt in het Elementalen Toernooi en de oorlog van de Vijf Koninkrijken tegen de Fomori en hun meedogenloze keizer.

Beide jonge vrouwen kunnen een Sleutel zijn en de oplossing bieden voor de chaos, maar het pad van elk is bezaaid met gevaar en bedrog. Wat zal er gebeuren als die paden elkaar kruisen?