Demonenbloed

full27855337Demonenbloed – De Woudzee Kronieken deel 1

Auteur: Uschi Zietsch
Genre: Fantasy
Omvang: 386 pagina’s
Formaat: 14,8 x 21 cm
Prijs: 19,95
In samenwerking met UITGEVERIJ MACC

NuBestellen

 

 

EEN MEESLEPEND, ORIGINEEL EN SPANNEND MEESTERWERK, MET EEN RIJKE ACHTERGROND EN MOOI UITGEWERKTE KARAKTERS

Rowarn lijkt een gewone jongeman, maar van jongs af aan heeft hij al gewelddadige uitbarstingen. Op een ochtend wordt hij wakker in het woud, met naast zich het lijk van een vreselijk toe-getakelde jonge vrouw.
Al snel beschuldigen de bewoners van de nabij gelegen stad Rowarn van de recente moorden en ze eisen vergelding. Rowarn kan zich echter niet herinneren, dat hij de moord begaan heeft. Op zoek naar antwoorden, ontdekt hij wel dat hij een duister verleden met zich mee draagt.
Als een groep ridders het vredige dal verstoort, op zoek naar rekruten voor de allesomvattende oorlog in de buitenwereld, krijgt Rowarn de kans om als dienaar van hun aanvoerder mee te reizen. Deze charismatische veteraan blijkt al snel ook een duistere, meedogenloze zijde te hebben.
Alle ervaringen op zijn reis stalen de jongeman om zijn zoektocht naar waarheid en wraak voort te zetten. Maar er zijn geheimen die je beter kunt laten rusten, en soms kan de waarheid dodelijk blijken…

REACTIES OP `DEMONENBLOED`

“Wie van fantasy houdt, moet dit boek lezen! Meer mythologie, heldenmoed en epiek zul je zelden vinden.”  – – Media Mania

“Uschi Zietsch heeft hiermee het begin van een overweldigend fantasy-avontuur op papier gezet.” – – Stephanie Forster, redakteur lies-und-lausch.de