De Strijd om Gemini

full34417735

Jeremy Jago 3 – De strijd om Gemini

Auteur: Melissa Skaye
Genre: Fantasy
Omvang: 354 pagina’s
Formaat: 13,5 x 21 cm
Prijs: 19,95
ISBN 978 94 630 8012 5

NuBestellen

 

 

In het derde deel van Jeremy Jago moeten Jeremy, Semi en Cherry naar Zitana voor het derde object van De Macht van Vijf, Gemini. Net wanneer Jeremy zich afvraagt hoe hij dit voor de buitenwereld gesloten dorp binnen kan komen, krijgen Semi en hij een uitnodiging om lessen te komen volgen op Maximaal, de school voor duistere magie van Maximus Grameldi. Maar Jeremy en Semi krijgen daar niet bepaald het onthaal dat ze verwachten.

De zoektocht naar Gemini jaagt Jeremy en zijn vrienden over de naargeestige kronkelpaden van Zitana. Het dorp blijkt een gruwelijk oord. De personen die ze ontmoeten gedragen zich vijandig. Alsof dat niet genoeg is, heeft ook Madison Zweers nog een onaangename verrassing voor Jeremy achtergelaten: haar zoon Tjyrre Hills. Hoewel Tjyrre en Jeremy halfbroers zijn, kunnen ze elkaar niet uitstaan. Tjyrre staat op zeer goede voet met de akelige Lichthinderjeugd van Zitana. Onder aanvoering van deze groep jongeren, lijkt alles en iedereen zich tegen hen te keren en moeten Semi, Cherry en Jeremy vrezen voor hun leven. Al snel begrijpt Jeremy dat hij onderdeel is van een vooropgezet duivels plan.

Over Jeremy Jago Het geheim van de Passage:

“Met vaart geschreven, in een directe stijl en met levendige dialogen. De karakters van de hoofdpersonages zijn goed weergegeven.”  – – Biblion

“Een origineel verhaal dat lekker vlot doorloopt!” – – Fantasywereld.nl

Over de auteur:

Melissa Skaye (1972) is auteur van de fantasyreeks Jeremy Jago en van de VT-thrillerreeks: Virtuele tango en Verboden tranen. In diverse bundels, waaronder Quillerz 1, Quillerz 2, Onverwacht en Overgave heeft zij korte thrillerverhalen gepubliceerd. Melissa woont samen met haar man en twee kinderen in Hoorn.
Meer over Melissa vind je op haar website:
www.melissaskaye.nl