De slang in het paradijs

full34417588De slang in het paradijs

Auteur: Latoya Moirae
Genre: Young Adult / thriller
Omvang: 406 pagina’s
Formaat: 13,5 x 21 cm
Prijs: 22,95
ISBN 978 94 630 8010 1

NuBestellen

 

 

De 23-jarige Max woont nog bij zijn ouders en zijn 18-jarige zusje Juliëtte in Den Haag. Hij heeft van kleins af aan al een hechte band met Juliëtte. Té hecht volgens sommigen, maar zelf trekt hij zich daar weinig van aan.
Terwijl bij Max de gevoelens voor zijn zus buitensporige proporties dreigen aan te nemen, is er in Den Haag een Satanssekte aan het werk die de mensen schokt. Met regelmaat worden er lijkjes van katten gevonden en worden er zelfs graven geschonden. Max en Juliëtte stuiten tijdens een wandeling in het bos op een offertafel.
Tijdens een vakantie in Zeeland zijn broer en zus getuige van een ‘zwarte mis’ en raken ze verstrikt in de gevaarlijke en regelrecht moorddadige praktijken van de sekte. Met gevaar voor eigen leven.

OVER DE AUTEUR:

Latoya Moirae is op dit moment werkzaam als gediplomeerd freelance vertaler vanuit het Engels en Duits. Een heerlijke baan, zo zegt ze, niet in laatste instantie omdat ook dit samenhangt met schrijven. En schrijven is haar allergrootste passie. ‘Ik kan niet zonder schrijven,’ stelt ze.
Naast schrijven en vertalen tekent en schildert ze graag. Met name Japanse Anime en muurschilderingen. Ook is ze een sportliefhebber: ze kijkt graag voetbal, tennis, snooker, golf, badminton en honkbal. Zelf is ze ook sportief en wandelt graag door de bossen. Natuurlijk is een goed boek in een luie stoel altijd een welkome afleiding!