Dwaze dates of echte liefde

full30950736

Dwaze dates of echte liefde

Auteur: Krista van der Hulst
Genre: Romantiek
Omvang: 284 pagina’s
Formaat: 14,8 x 21 cm
Prijs: 17,95

NuBestellen

 

 

Lieke, een 28 jarige tekstschrijfster bij een vrouwenblad, moet een nieuwe start maken na de verbroken relatie met haar vriend Mark. Haar vriendinnen Andrea (de naïeve katten en kindervriend) en Natasha (de mannenvreter) pro-beren haar te helpen. Gedrieën stappen ze middenin de soms hilarische wereld van versieren en versierd worden.

Terwijl Lieke wegwijs probeert te worden in een doolhof van daten, mannen en seks, worstelt ze met haar positie op haar werk. Ze krijgt de kans van haar leven, maar die kan ze pas waar maken als ze onder ogen ziet wat ze mist. De positie in haar waterpolo team staat onder druk evenals de relatie met haar ouders.

Lieke gaat op zoek naar antwoorden die allesbepalend zijn en moet heel wat kikkers kussen om te ontdekken wie er bij haar past… en wat ze wil in het leven en de liefde.

Dwaze dates of echte liefde: een roman met een lach en een traan over grote liefdes, vriendschap en ambitie die je doet meeleven met de sympathieke heldin. Herkenbaar, romantisch en een beetje stout.

Over de auteur:

Krista van der Hulst (1981) schreef in haar jeugd al diverse verhalen.

Na haar studies Bouwkunde en Sociale Wetenschappen is tijdens haar werkende leven het schrijven op de achtergrond geraakt. Nu heeft ze deze passie weer opgepakt.

Krista woont met haar zoon en vriend in Zeist. Dit is haar debuutroman.