Drakendroom

full34698324

De kronieken van Cedran – boek 3, Drakendroom

Auteur: Dennis Barten
Genre: Young aduld- Fantasy
Omvang: 280 pagina’s
Formaat: 13,5 x 21 cm
Prijs: 17,95
ISBN 978 94 630 8007 1

NuBestellen

 

 

In het slotstuk van de Kronieken van Cedran is Koning Melchias na de nederlaag tegen Jared en Uck gevlucht naar De Woestijn van Dorr. Zijn zus Ravelijn heeft de heerschappij van Alvean op zich genomen, maar maakt zich grote zorgen. Ze verwacht dat Melchias zal terugkeren, met de cycloop Arges in zijn kielzog, om een oorlog met Cedran door te zetten. De spanning in het koninklijk paleis is om te snijden…

Toch lijkt er hoop aan de horizon te gloren. Ravelijns regering heeft toestemming gegeven om Melchias achterna te reizen, om hem in Dorr op te sporen en gevangen te nemen. De koningin weet dat deze gevaarlijke queeste lang en zwaar is. De vraag is of Jared en Uck iets voor haar kunnen betekenen…

Over de auteur:

Dennis Barten (1978) studeerde aan de Theateracademie en Pabo. Hij debuteerde met Koningskind (deel 1 van de Kronieken van Cedran) dat werd genomineerd voor de Hotze de Roosprijs 2014. Drakendroom is het laatste deel in de Cedran-trilogie.