Het geheim van Montserrat

full30642581

Het geheim van Montserrat

Auteur: Alexander Cammans
Genre: Thriller
Omvang: 336 pagina’s
Formaat: 14,8 x 21 cm
Prijs: 19,95
ISBN 978 94 630 8006 4

NuBestellen

 

 

In dit vervolg op “De Verborgen waarheid” blijkt, dat het eeuwenoude boek dat de geheimzinnige kloosterorde Ordo Vox Populi behandelt, aanwijzingen bevat over nog veel meer geheimen. Verschillende partijen proberen elk op hun eigen, soms gruwelijke, wijze te achterhalen wat de betekenis van deze geschriften is. Othullende documenten en oude vijanden blijken een gevaarlijke combinatie te vormen.

Daar komen ook Rachel en Ruud achter, de ontdekkers van de geschriften. Als het jonge koppel verder verstrikt raakt in de verbeten strijd tussen het Vaticaan en Roma zigeuners, dreigen ze te worden verzwolgen in een spiraal van geweld. Ze vluchten naar Spanje, waar onverwachte bondgenoten, sporen die leiden naar het illustere Rennes-le-Château en het temperament van de Roma zorgen voor een snijdende spanning.

Binnen de berg waarop het klooster van Montserrat is gebouwd, komt het tot een ultieme confrontatie. Doden vallen om het daar begraven  geheim, dat de wereld zou schokken, te onthullen of juist te beschermen. Rachel en Ruud moeten boven hun eigen karakter uitstijgen om het geheim van Montserrat te ontrafelen. Maar tegen welke prijs?

‘Een super spannend verhaal dat je niet meer los laat.’ 

– – Rainier Knieper, Redactie Schrijverspunt, over  “De verborgen waarheid”

*  *  *

Alexander Cammans heeft diverse functies vervuld binnen de financiële wereld. Hoewel hij fictie schrijft, vindt hij het belangrijk dat de lezer kan voelen wat de personages meemaken. Zijn voortdurende zoektocht naar achtergrondinformatie maakt zijn verhalen levensecht. De vele reizen die hij heeft ondernomen zorgen voor prachtige beschrijvingen van de plaatsen waar zijn hoofdpersonen belanden. Onderwerpen waar hij graag over schrijft zijn complotten en historische mysteries.